Ochrana osobních údajů a nakládání s cookies

Dovolujeme si vás upozornit, že tyto webové stránky využívají cookies. Webové stránky lze používat i v anonymním režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

Facebook pixel

Cookie třetí strany/ Facebook

Není to sice cookie, ale měřící kód. Používáme k měření návštěvnosti stránek z Facebooku a k marketingu.

180 dnů

Změnit nastavení Facebooku

_dc_gtm_UA-10111170-1

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 minuta

Zakázat cookie

_gat_UA-10111170-1 Cookie třetí strany/ Google Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách.  1 minuta Zakázat cookie

 _ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

730 dní

Zakázat cookie

_gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 den

Zakázat cookie

_utmz, _utma

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnsot z vyhledávače Google.

1 den

Zakázat cookie

_hjIncludedInSample

Cookie třetí strany/ HotJar

Pomáhají porozumět, jak se návštěvníci chovají na stránkách. Anonymně sleduje pohyby myši, kliknutí apod.

po dobu návštěvy

Zakázat cookie


Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že dle zákona máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pkud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Jak zapnout cookies?

Pokud chcete znovu dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na tlačítko níže.

Zapnout marketingové cookies

 


Máte ke cookies dotazy? Napište nám na lite@lite.cz.

 

LITE
Opletalova 1626/36,
Nové Město, 110 00 Praha,

IČO: 67798641,
spolek zapsaný v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl L, vložka 9520

Navštivte ZDARMA ukázkovou hodinu
  • Praha
  • Brno
  • České Budějovice
  • Hradec Králové
  • Chrudim
  • Jihlava
  • Liberec
  • Olomouc
  • Ostrava
  • Pardubice
  • Pelhřimov
  • Plzeň
Datum a čas:
Pro zobrazení termínů vyberte město.
více informací

Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů uvedených výše pro účely přímého marketingu včetně zasílání nabídek, novinek, užitečných tipů ke studiu angličtiny a jakýchkoli jiných obchodních sdělení elektronickými prostředky (e-mailem nebo SMS).

Newsletter

Odhlásit

Odesláním souhlasím se zpracováním mých osobních údajů uvedených výše pro účely přímého marketingu včetně zasílání nabídek, novinek, užitečných tipů ke studiu angličtiny a jakýchkoli jiných obchodních sdělení elektronickými prostředky (e-mailem nebo SMS).